Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PANNONHALMI MÁLNAPÁLINKA 0,5 L

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Pannonhalmi Málnapálinka 40% 0,5

A málna azon gyümölcsök közé tartozik, amiből nagyon nehéz pálinkát főzni. Egyrészről, mert a málna nagyon hamar összeesik, frissen kell feldolgozni. Másrészről pedig nagyon alacsony a kihozatala. Ez az jelenti, hogy 100 kg málnából körülbelül 8-12 50% -os pálinka keletkezik.

Ezen kívül a málna sajnos a málna az egyre drágább gyümölcsök közé tartozik. Azok, akik nincsenek abban a szerencsés helyzetben, hogy a kertben szedhetik a gyümölcsöt tudják, hogy a boltokban, a zöldségesnél a legkedvezőbb ár 1200-1500 Ft/kg. Az alacsony kihozatalból következik, hogy pálinkafőzéshez több 100 kg málnára van szükség. És hiába a nagy mennyiség, az ár így is 700-800 Ft/kg körül mozog. Nem véletlen, hogy ez a pálinka a legdrágább pálinkák közé tartozik.

Viszont megéri megkóstolni! Aki egyszer kóstolta, sosem felejti el. Könnyed, üde íze és zamata emlékeztet minket az otthon készített málnaszörpre.

A málnapálinka készítése nagy szakértelmet igényel, mivel aromája, illata rövid idő alatt elillanhat. A málnapálinka közkedvelt minden nem és korosztály képviselője között. A Pannonhalmi Málnapálinka egy légiesen könnyed, parfümös ital.

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Pannonhalmi Pálinkárium

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!